Δήλωση:
Προμήθειες Συνεργατών

Αν και η vpnMentor ενδέχεται να λαμβάνει προμήθειες όταν πραγματοποιείται μια αγορά με χρήση κάποιων από τους συνδέσμους μας, αυτό δεν επηρεάζει καθόλου το περιεχόμενο των αξιολογήσεών μας ή τα προϊόντα τα οποία αξιολογούμε. Προσφέρουμε άμεσους συνδέσμους για την αγορά προϊόντων που αποτελούν μέρος των προγραμμάτων των συνεργατών μας.

• Ιδιοκτησία

Η vpnMentor ανήκει στον όμιλο της Kape Technologies PLC η οποία διαθέτει τα ακόλουθα προϊόντα: Cyberghost, Zenmate, Private Internet Access και Intego, για τα οποία μπορεί να υπάρχουν αξιολογήσεις σ’ αυτόν τον ιστότοπο.

• Επαγγελματικές Αξιολογήσεις

vpnMentor περιέχει αξιολογήσεις που έχουν γραφτεί από μέλη της κοινότητάς μας που έχουν εξειδικευμένες γνώσεις και βασίζονται στην ανεξάρτητη και επαγγελματική ανάλυση των διαφόρων προϊόντων και υπηρεσιών.

• Οδηγίες για τις Αξιολογήσεις

Οι αξιολογήσεις που δημοσιεύονται στον ιστότοπο της vpnMentor έχουν γραφτεί από ειδικούς που εξετάζουν τα προϊόντα σύμφωνα με τα αυστηρά πρότυπα αξιολόγησης που έχουμε υιοθετήσει. Αυτά τα πρότυπα εφαρμόζονται για να είμαστε βέβαιοι ότι η κάθε αξιολόγηση βασίζεται στην ανεξάρτητη, ειλικρινή και επαγγελματική εξέταση όλων των δεδομένων από το άτομο που γράφει την αξιολόγηση, καθώς επίσης ότι λαμβάνει υπόψη του τις τεχνικές δυνατότητες του προϊόντος σε συνδυασμό με την εμπορική αξία που έχει για τους χρήστες, γεγονός το οποίο μπορεί να επηρεάζει την κατάταξη του προϊόντος στον ιστότοπό μας.

Πώς να Διαγράψετε Οριστικά τον Λογαριασμό σας στο Gmail

Αν και πολλοί θα υποστήριζαν ότι το Gmail είναι η καλύτερη πλατφόρμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που υπάρχει αυτή τη στιγμή, υπάρχουν αρκετοί που διαφωνούν. Είτε πρόκειται για διαφημιστικά emails, για διάφορες ετικέτες και επισημάνσεις, ή απλά ανησυχείτε για την ασφάλειά σας, το Gmail ίσως να μην είναι η καλύτερη επιλογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μπορείτε να κάνετε.

Ευτυχώς, υπάρχει ένας απλός τρόπος για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας, αλλά επειδή πιθανόν χρησιμοποιείτε υπηρεσίες της Google σε άλλες πλατφόρμες (όπως το YouTube ή το Google Search), καλά θα κάνετε να ελέγξετε ότι δεν θα διαγραφούν και οι υπόλοιπες πληροφορίες σας.
(Αν θέλετε να διαγράψετε όλους τους λογαριασμούς σας στη Google, τότε θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι αυτό είναι δυνατόν. Ωστόσο, αυτό το άρθρο απευθύνεται μόνο σε όσους θέλουν απλά να διαγράψουν τον λογαριασμό τους στο Gmail.)

ΠΡΟΣΟΧΗ: Κάθε κλικ και κάθε ‘share’ που κάνετε, αλλά και ό,τι κατεβάζετε από το διαδίκτυο, μπορεί να παρακολουθείται, να αποθηκεύεται και να πωλείται από τους δημιουργούς εφαρμογών, τους παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου και τις εταιρίες τηλεπικοινωνιών. Μόνο ένα VPN όπως το NordVPN μπορεί να σάς προστατέψει και να εμποδίσει κάθε τρίτο που επιχειρεί να συλλέξει και να πουλήσει τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα σας.

Πριν διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας στο Gmail, υπάρχουν αρκετά πράγματα που θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας και να ελέγξετε:

  1. Αν ο λογαριασμός σας στο Gmail συνδέεται με οποιονδήποτε λογαριασμό σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν θα έχετε τη δυνατότητα να ανακτήσετε ή να επαναφέρετε τις πληροφορίες σας που υπάρχουν στα κοινωνικά δίκτυα. Σ’ αυτά συμπεριλαμβάνονται το Facebook, το YouTube, το iTunes, το Instagram, κλπ. Πριν διαγράψετε τον λογαριασμό σας, δημιουργήστε έναν εναλλακτικό λογαριασμό email για να μεταφέρετε τα πάντα σ’ αυτόν.
  2. Αν λαμβάνετε συνδρομές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θέλετε να συνεχίσετε να διαβάζετε, θα πρέπει να αλλάξετε τις πληροφορίες του λογαριασμού σας και εκεί επίσης.
  3. Οποιεσδήποτε επαφές ή πληροφορίες που έχετε αποθηκευμένες στο Gmail θα χαθούν. Μια καλή ιδέα είναι να κατεβάσετε τα δεδομένα σας και να τα βάλετε σε ένα άλλο αρχείο κάπου αλλού.
  4. Αν διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Gmail, δεν σημαίνει ότι θα απελευθερώσετε αυτόματα και το όνομα χρήστη σας. Ως εκ τούτου, αν ποτέ θελήσετε να φτιάξετε έναν καινούργιο λογαριασμό Gmail, θα χρειαστείτε ένα εντελώς καινούργιο όνομα χρήστη.
  5. Η διαγραφή του λογαριασμού σας στο Gmail δεν διαγράφει ταυτόχρονα και τον λογαριασμό σας στη Google, έτσι θα συνεχίσετε να έχετε τη δυνατότητα πρόσβασης στο Drive και σε άλλες λειτουργίες της Google – αν φυσικά το θέλετε.

Τώρα που είστε έτοιμοι, δείτε πώς να διαγράψετε το λογαριασμό σας στο Gmail. (Μπορείτε να ακολουθήσετε τα ίδια βήματα και στο τηλέφωνό σας.)

Βήμα 1 – Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στη Google χρησιμοποιώντας το myaccount.google.com και κάντε κλικ στην επιλογή “Σύνδεση”. Εισάγετε τα στοιχεία σας του Gmail και κάντε πάλι κλικ στην επιλογή “Σύνδεση”.

Sign in to Google

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στη Google.

Βήμα 2 – Πηγαίνετε στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας

Στη σελίδα “Οι Λογαριασμοί μου” βρείτε την επιλογή “Προτιμήσεις Λογαριασμού”. Αυτή βρίσκεται συνήθως στη δεξιά πλευρά ή στο κάτω μέρος της σελίδας, ανάλογα με το μέγεθος της οθόνης σας. Κάντε κλικ στο “Διαγραφή Λογαριασμού ή Υπηρεσιών”.

Data & Personalization

Στη σελίδα του λογαριασμού σας, επιλέξτε «Data & Personalization» (δεδομένα και εξατομίκευση).

Βήμα 3 – Επιλέξτε τη Διαγραφή Προϊόντων

Η Google σας δίνει δύο επιλογές, είτε να διαγράψετε προϊόντα ή να διαγράψετε ολόκληρο τον λογαριασμό σας. Αν θέλετε να απαλλαγείτε μόνο από το Gmail, κάντε κλικ στην επιλογή “Διαγραφή Προϊόντων”.

Delete

Διαγράψτε μια υπηρεσία ή τον λογαριασμό σας.

Deletion Options

Επιλέξτε το «Delete a Google Service» (διαγραφή μιας υπηρεσίας Google) ή το «Delete your Google Account» (διαγραφή του λογαριασμού σας στη Google).

Θα σας ζητηθεί να εισάγετε ξανά τον κωδικό σας και να συνδεθείτε.

Confirm account deletion

Η Google θα σας ζητήσει να συνδεθείτε άλλη μια φορά.

Βήμα 4 – Διαγραφή του Λογαριασμού σας στο Gmail

Πριν συνεχίσετε, θα λάβετε μια τελευταία προειδοποίηση σχετικά με τις συνέπειες της διαγραφής του λογαριασμού σας.

Final Confirmation

Τα τελικά βήματα επιβεβαίωσης για τη διαγραφή του λογαριασμού σας.

Αν είστε έτοιμοι να συνεχίσετε, κάντε κλικ στην επιλογή “Διαγραφή Gmail”.

Βήμα 5 – Ανοίξτε τον καινούργιο σας λογαριασμό

Θα λάβετε μια ειδοποίηση που θα σας ζητάει να ανοίξετε ένα μήνυμα που θα σας έχει σταλεί στην καινούργια κύρια διεύθυνση του email σας. Στο κάτω μέρος της ειδοποίησης, κάντε κλικ στο κουμπί “OK, Έγινε”.

Βήμα 6 – Επιβεβαιώστε την κατάστασή σας

Θα λάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης. Ελέγξτε τις λεπτομέρειες και κάντε κλικ στον σύνδεσμο επιβεβαίωσης. Θα ανοίξει μια σελίδα που θα σας ρωτάει αν θέλετε να επιβεβαιώσετε ότι επιθυμείτε να διαγράψετε το λογαριασμό σας στο Gmail.

Εισάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας και μετά κάντε κλικ στην επιλογή “Επιβεβαίωση.” Τελικά, θα λάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης ότι ο λογαριασμός σας έχει διαγραφεί.

Θα σας πάρει λίγο χρόνο και αρκετές σελίδες όπου θα πρέπει να κάνετε κλικ, αλλά τελικά η διαγραφή του λογαριασμού σας στο Gmail δεν είναι καθόλου δύσκολη υπόθεση.

Σχετικά με τον Συγγραφέα

  • Ariel Hochstadt
  • Ariel Hochstadt Πρώην στέλεχος της Google, Διεθνής ομιλητής τεχνολογικών θεμάτων

Ο Ariel Hochstadt, πρώην Διευθυντής Παγκόσμιου Μάρκετινγκ για την Gmail και νυν επιχειρηματίας του web. Ο Ariel είναι ένας επιτυχημένος διεθνής ομιλητής και συγγραφέας 3 δημοσιευμένων βιβλίων σχετικά με υπολογιστές και το διαδίκτυο. Είναι συνιδρυτής της vpnMentor και υποστηρικτής της online ιδιωτικότητας.

Σας αρέσει το άρθρο? Βαθμολογήστε το!
Το μίσησα Δεν μου άρεσε Ήταν καλό Αρκετά καλό! Το λάτρεψα!
Ψηφίστηκε από Χρήστες
Σας ευχαριστούμε για τα σχόλιά σας.
Σχόλιο Το σχόλιο πρέπει να είναι από 5 ως 2500 χαρακτήρες
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Πάρτε 3 μήνες δωρεάν
στο #1 σε βαθμολογία VPN μας
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

00

Ημέρες

00

Ώρες

00

Λεπτά

00

Δευτερόλεπτα
Πάρτε το ExpressVPN
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων 30 Ημερών
Image Alt Text - Vendor Logo expressvpn - devices